Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rebelka Agáta Hanychová (38) opravdu nemůže mít v životě nic normálně. Zatímco většina jiných maminek dětí celý prosinec dělala předvánoční úklid a pekla cukroví, stále žádaná modelka se svlékala v Nízkých Tatrách při focení pro exkluzivní pánský časopis. Proto ji teď čeká náročný Štědrý den. "Neměla jsem čas uklízet a moje uklízečka má čas až čtyřiadvacátého. Budeme proto spolu," svěřila se Super.cz Agáta.

K štědrovečerní tabuli ale snad už zasedne jen s přítelem Mirkem Dopitou a čtyřměsíčním synem Kryšpínem. Toho se při jeho prvních vánočních svátcích rozhodla odbýt. "Zabalila jsem mu použité hračky po sestře Kordule. Je malinký, takže to stěží pozná," říká Hanychová, která o svátcích snad poprvé po dlouhé době nebude nikde vystavovat ňadra. "Blůzku konečně nechám zapnutou, pokud si tedy přítel po štědrovečerní večeři nebude přát něco jiného," krčí rameny provokatérka Agáta. Ta si s matkou, herečkou Veronikou Žilkovou, dala závazný limit: navzájem si mohou pořídit dárky maximálně do tisíce korun.

"Pevně věřím, že to máma dodrží a nekoupí mi nic drahého. Letošní Vánoce konečně nebudou založeny na materiální stránce, ale budou mít velkou duchovní hloubku," dodala s vážnou tváří Hanychová.

Reklama

Další články

Načítám