Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sama vychovává dvě děti, zatímco její slavnější a o dost mladší sestřička jedno. Žije poklidným životem, zato ten sestřin připomíná jízdu na horské dráze. Zpěvačka, která už odmalička boří československé hitparády, má potíže se zákonem, občas ji zlobí muži a nyní randí s jedním z nejkontroverznějších umělců bývalé federace. Poznáte, které známé pěnice je tato žena sestrou?

Pokud jste hádali Daru Rolins (51), máte bod. Jana Hádlová si se slavnější ségrou rozumí i přesto, že Dara přibyla do rodiny v době, když už byla Jana skoro dospělá. "Byla jsem hlídací typ sestry. A nikdy mi to nevadilo. Dokonce jsem se na ni snad nikdy ani nezlobila," říká matka šestnáctiletého Dominika a dvanáctiletého Sebastiana.

Na svou sestru nikdy nežárlila. Ostatně manželka hudebního skladatele Daniela Hádla od roku 1978 sama patří do showbyznysu. Píše totiž texty písní. Mezi ty nejznámější patří Čo o mne vieš pro Daru, Modrej dým či Sedmkrát pro Black Milk nebo Svět má ty chvíle rád pro Karla Gotta. Napsala ale i texty pro další známé československé umělce.

Sestře, která nyní chodí s Rytmusem, je velkou oporou. "Řešíme spolu lásku, partnery, prostě všechno. Když jednu z nás něco tíží, řekneme to té druhé," uvedla Jana před časem. Zvlášť poslední rok, kdy Daru tíží svědomí kvůli havárii, při níž zabila motocyklistu, se Hádlová jako ochotná vrba jistě mnohokrát projevila...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám