Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Váha jí lítá nahoru a dolů. Zatímco začátkem března se Eva Decastelo (45) mohla chlubit výstavní figurou a dole měla 8 kilogramů, teď je na tom zase trochu jinak. Hlavu si z toho ale rozhodně nedělá. Moderátorka a herečka se nechala zvěčnit v plavkách a ukázala svou přirozenou krásu.

„Poslední dobou toho mám tak nějak plné kecky,“ svěřila se Eva. „Nonstop žeru sladké na nervy a udělal se mi ze stresu opar! Ale co už. Tohle je život,“ prozradila moderátorka, která má plavkovou sezónu už několik měsíců, a to díky otužování, kterému se věnuje již od loňského podzimu.

„Špíčky, opar a kus psího zadku. Nic a nikdo není dokonalý, tak co se tím stresovat! Žijte, užívejte a občas nic neřešme. Jako mohla jsem se vyfotit z boku a postavit se na špičky a zatáhnout víc břicho a vyretušovat ksicht, ale co už. Tohle jsem já a mám se ráda,“ řekla Eva, která se rozhodně za své ženské křivky nemusí stydět. Za odvážné fotky v plavkách také sklidila jen samé komplimenty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám