Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenhle rok u hereckých manželů, kteří jsou hvězdami seriálů Slunečná a Sestřičky, zrovna dobře neprobíhal. Roman Tomeš (36) má pár dní po operaci kýly, Michaele Tomešové (32) museli v březnu operovat akutní zánět slepého střeva. Z nemocnice si dovezla covid, kterým pak s manželem oba onemocněli.

S Míšou jsme se potkali na zkoušce nového muzikálu Kabaret v Divadle Bez zábradlí. "Začala jsem zkoušet už v době rekonvalescence, takže to krásně vyšlo. Romanova operace byla plánovaná, takže jsme to logicky naplánovali tak, abychom to logisticky zvládli s dětmi," řekla Super.cz.

Zvládat jako dva vytížení seriáloví herci, zvlášť, když Míša už začala zkoušet i divadlo, není jednoduché. "Teď je to na ostří nože. Čekám, kdy se konečně otevřou školky i pro mladší děti, Tím by se nám to všechno vyřešilo. Kdyby se neotevřelo, budeme to muset nějak pytlíkovat po babičkách, kamarádkách a sousedkách jako doposud," krčila rameny.

"My sami jsme v pohodě, i když je to náročnější. Ale jde hlavně o ta děcka, protože nemají žádné pořádné vyžití. Už jim chybí kamarádi, parta. A co s nimi pořád vymýšlet, když se skoro nikam nemůže. Snažíme se vymýšlet všechno možné. Hlavně, že už jsme zdraví, Roman je teď v rekonvalescenci a doufám, že už jsme si minimálně pro letošek všechny operace vybrali," doufá Tomešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám