Hlavní obsah
Článek

Normálně by se zřejmě potkávaly v divadelní šatně. Kvůli pandemii ale na jeviště už několik měsíců nemohou. A tak si našly jinou příležitost. Muzikálové zpěvačky Veronika Stýblová, Pavlína Ďuriačová a Veronika Zelníčková Krejzová by dost možná v tuhle dobu měly plné diáře vystoupení, jejich povinnosti se ale za poslední rok radikálně změnily.

Dvě z nich se totiž staly maminky a nová životní role za měsíc čeká i tu třetí. „Vzhledem k pandemii, která již přes rok přetrvává, jsme se s holkami neviděly skutečně téměř rok. To ale neznamená, že jsme nebyly v kontaktu,“ řekla Super.cz Veronika Stýblová.

„Hned od začátku těhotenství jsme byly všechny v kontaktu každý den, ať už přes mobil nebo sociální sítě, a založily jsme si skupinku Kolednice do porodnice, kde dodnes trávíme spoustu času. Zde si píšeme své poznatky, zážitky, prožitky a dělíme se o své radosti i starosti s našimi dítky,“ prozradila nám Veronika.

Zpěvačky otěhotněly během jednoho roku. „Je to úžasné, že máme děti ve stejný rok. Nikdy totiž nebudeme muset přemýšlet nad tím, kolik jim je let. Malý Adámek je o 14 dní starší než můj syn Sebastianek a princezna Verunky bude od našich kluků jen 3 měsíce, takže si spolu krásně vyhrají,“ věří zpěvačka.

Foto je ze společné procházky. „Den jsme prožily krásně na sluníčku a po roce, kdy jsme se konečně viděly tváří v tvář, jsme si povídaly celý den. Popřály jsme Verunce krásný porod a hodně štěstí, protože ti naši dva kluci se už na tu její princeznu moc těší a my s nimi,“ dodala Stýblová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám