Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Šárka Vaňková (36) letos oslaví 34. narozeniny. Často dostává otázky na téma dítě s partnerem, muzikantem Richardem Nálepou. Ona se do založení rodiny ale zatím nehrne. Jak sama říká, situace nyní není lehká.

"Věk bych už na to určitě měla. Tím, jaká je situace, to není na pořadu dne. Jsme rádi, že se postaráme sami o sebe. Ale je mi 34 let, biologické hodiny tikají. I jsem ve vztahu, kdy si to oba dovedeme představit. Není na to teď ale asi správná doba," řekla Super.cz Šárka.

"Mamka mi říká, že děti se rodily i za války, miminko toho na začátku tolik nepotřebuje. Ale nikdy nevíš, jaké můžou nastat komplikace, je to obrovská zodpovědnost. Teď se do toho nehrneme," vysvětlila Šárka, která se vrací ke zpěvu a získala jednu z hlavních ženských rolí v připravovaném muzikálu Robinson Crusoe. V Divadle Na Maninách nyní denně zkouší, aby všichni byli připravení na premiéru na letních scénách. Pokud to vládní opatření dovolí, poprvé by se divákům měli představit 21. května v Mikulově.

Miminko sice Šárka neplánuje, ale nového člena domácnosti s partnerem mají. "Vrátil se mi z bývalého vztahu pejsek. Je už i hezké počasí, můžeme chodit na procházky. Je to fajn," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám