Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odlet na světovou soutěž krásy musela zvládnout čtrnáct dní před termínem a ve velkém stresu. Klára Vavrušková (24) si musela během 72 hodin zabalit kufry a odletět na Miss Universe dřív, než bylo v plánu.

Aktuálně se modelka nachází v Dominikánské republice, kam musela před vstupem na půdu USA, kde se soutěž pořádá, odcestovat. Vzhledem k celosvětovým opatřením totiž ambasáda neumožnila modelce přímý vstup do Spojených států amerických.

„Nebyla jsem jediná, podobně musely odcestovat i další dívky z Evropy. Svůj čas budu nyní věnovat hlavně přípravám na Miss Universe,“ svěřila se Super.cz modelka, která na soutěž odletěla ve skvělé formě. Před cestou absolvovala ještě několik focení, mezi kterými nechybělo ani to v plavkách.

Dlouhonohá kráska tak předvedla svou výstavní figuru, na které se ani měsíce lockdownu nepodepsaly. „Snažím se se sebou něco dělat, ale je to v této době složité, bojuji se svojí vůlí, abych cvičila, ale snažím se, protože je to na tuhle soutěž potřeba,“ svěřila se nám Klára, která už jeden úspěch na světové soutěži měla. V roce 2019 získala titul Miss Earth Water, čímž se stala třetí nejkrásnější ženou planety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám