Hlavní obsah
Článek

Doma už mají pětiletého syna Vavřince a brzy se dočkají druhého potomka. Herci Patrik Děrgel (35) a Markéta Děrgelová, které jste společně mohli vídat i v seriálu Ordinace v růžové zahradě, se tak zařadili do pandemického babyboomu.

Pár není z těch, kteří by se chlubili soukromím na veřejnosti, proto Markétino těhotenství vyšlo najevo až právě díky natáčení seriálu, kde je její hrdinka také těhotná. O to náročnější bylo pro herečku natáčení kaskadérské scény.

Věznění, honička a adrenalinový skok z okna. To všechno podle informací televize Nova podstoupila herečka, která byla, stejně jako její hrdinka, tou dobou těhotná. Nikdo se ale nemusí bát, v nejvyhrocenějším momentu zastoupila Markétu profesionální kaskadérka. Ale opravdu až v poslední scéně.

„Akční scény točím ráda, člověk se na natáčení aspoň nenudí. Kaskadérku jsem pozorovala, je moc šikovná. Přála jsem jí, aby z okna padala správně a nemusela scénu mockrát opakovat. Kdybych nebyla sama těhotná, ráda bych si pád vyzkoušela sama,“ svěřila Markéta, kterou porod čeká každým dnem.

Jak herecký pár funguje v roli rodičů, nám svěřila už před časem. "Máme skvělé prarodiče i skvělou chůvu. Ale štve mě, že dát synovi řád je někdy složité. Každé dítě by ho mělo mít a já ho jako malá měla ráda. Snažíme se o to, ale ta pracovní doba je hodně neurčitá," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám