Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Natalie Dormer (39) je pěkná tajnůstkářka. Během lockdownu zvládla otěhotnět a porodit bez povšimnutí médií. Vzhledem k utlumenému společenskému životu a faktu, že Dormer nepoužívá sociální média, doteď jen málokdo tušil, že už pár měsíců má doma miminko.

Herečka porodila v lednu holčičku, jejímž otcem je její partner David Oakes. „Bylo to perfektní takhle během pandemie – otěhotnět a mít dítě,“ uvedla v podcastu That’s After Life herečka žijící v Londýně. „Vypadá to, že zapadám mezi další, které porodily covidové miminko, jaké klišé. Za třicet let bude dcera sedět někde v baru a říkat: ano, jsem covidové dítě,“ smála se herečka.

„Jsou jí teprve tři měsíce a je to absolutní radost. Už si nikdy nebudu stěžovat na natáčecí hodiny, protože teď už vím, co je to spánková deprivace,“ podotkla herečka a doplnila: „Spánek pro mě byl vždy dost podstatný, to je tedy jediná výtka, ale jinak jsem naprosto zamilovaná a příroda to vážně umí zařídit. Přišly hormony a člověk vše zvládne.“

Herečka má za sebou několik historických rolí. V seriálu Tudorovci hrála Annu Boleynovou a v roce 2011 nastoupila do seriálu Hra o trůny, kde ztvárnila postavu Margaery Tyrell. Původně se ale ucházela o roli Melisandre.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám