Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve třetí sérii reality show Utajený šéf se představí další úspěšní podnikatelé, kteří v přestrojení vstoupí mezi své zaměstnance. K nepoznání se proměnila zakladatelka přepravní společnosti Simona Kijonková, která v dokonalém převleku zapadla mezi své zaměstnance.

Úkol zněl jasně. Nikdo ji nesmí poznat! Maskéři se na podnikatelce vyřádili ve velkém a udělali z ní paní Libušku, pětinásobnou matku, samoživitelku, kterou týral manžel, a proto žije v azylovém domě.

Půvabná blondýnka začínala úplně od píky, podnikatelský úspěch jí rozhodně nespadl do klína. Jeden čas dokonce neměla kde bydlet, a tak pro ni drsná proměna nebyla tak složitá, jak se na první pohled může zdát. Svůj život trefně přirovnává k filmovým žánrům.

„Dětství byl horor, dospívání thriller a teď žiju pohádku s otevřeným koncem. Prožila jsem si i chvilky bezdomovectví, když jsem 14 dní neměla kde bydlet. Chtěla jsem i odejít z vysoké školy,“ odhaluje svůj životní příběh šéfka velké firmy.

Kijonková si vyzkouší práci svých zaměstnanců a v převleku samoživitelky si vyslechne některé složité životní osudy. V praxi má také možnost vidět, jak její podnik reálně funguje. Šéfové totiž mnohdy netuší, jak moc lidé i na těch nejnižších pozicích tvrdě pracují nebo že mají vlastní nápady a potenciál. Často se ukáže, že kdyby šéf dal právě na řadového zaměstnance, firmě by to například ušetřilo spoustu peněz a zároveň usnadnilo práci.

Související témata:
Simona Kijonková

Reklama

Další články

Načítám