Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Novotný (76) oslavil 41. výročí svatby se svojí manželkou Miroslavou. Byly u toho všechny jejich děti. Bývalá moderátorská hvězda se těší dobrému zdraví. "Táta se má skvěle, trošku přibral, což je i vidět. Stížnosti byly z naší i máminy strany. Nebudeme si lhát, shodit by fakt kvůli zdraví potřeboval," řekla Super.cz dcera Novotného Lenka.

"Zdravotně je jinak v pohodě, předstírá aktivitu, protože kvůli nám musí," směje se. "Chodí se psem, ven na procházky. Vše je, jak má být. Je čerstvě naočkovaný, minulý týden byl na druhé vakcíně. Reakce nebyla žádná. Vše proběhlo bezproblémově," upřesnila Lenka Fialová.

Oslava výročí rodičů proběhla v rodinném kruhu. Společně si dali oběd, Novotného dcera Soňa upekla dort. "Byla by dokonalá cukrářka, kdyby chtěla. Je v tom fakt skvělá," uzavřela Lenka, která pracuje u filmu a je také v zastupitelstvu v Řeporyjích, kde je starostou její bratr Pavel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám