Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co by na to řekl vévoda Simon? Hvězda seriálu Bridgertonovi Phoebe Dynevor (26) randí s komikem Petem Davidsonem (27) a lásku už před světem neskrývají. Fotografové je zachytili při společném nákupu nebo na romantické procházce v Manchesteru.

Davidson, který působí v show Saturday Night Live, střídá slavné dámy jako ponožky. Nejprve proslul velmi krátkými zásnubami s Arianou Grande, z nichž se oklepal v náruči výrazně starší Kate Beckinsale.

Jeho kouzlu následně propadly i Margaret Qualley, dcera Andie MacDowell známá z tarantinovky Tenkrát v Hollywoodu, nebo dcera Cindy Crawford Kaia Gerber. Krásné ženy na Peta vyloženě letí, jak se zdá.

O románku s Phoebe se spekulovalo několik týdnů, Davidson ji dokonce navštívil v Británii. Podle zdrojů deníku The Sun nosí oba na krku iniciály P.D., které mají stejné, a Pete se prý nechal slyšet, že to s herečkou myslí vážně. Uvidíme, jestli stejně vážně jako s předchozími partnerkami.

Dynevor alias Daphne Bridgerton sice fanoušci přáli vztah se seriálovým kolegou Regém-Jeanem Pagem, ale člověk zkrátka nemůže mít všechno. Chemie mezi herci byla sice působivá, ale pouze před kamerami. Mimo ně jsou prý jenom přáteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám