Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to, že jim to klape, i když jim do vztahu přibyla třetí osoba. Modelka Daniela Zálešáková přiznala, že s milionářem Josefem Smolíkem, který byl o 32 let starší a byla s ním od svých 15 let, se v pondělí rozešla. "Proběhlo to po zprávách a telefonu. A ujišťuji vás, že v dobrém," řekla Super.cz

"Byli jsme spolu skoro sedm let. Měli jsme spolu další plány, dostala jsem zásnubní prstýnek, i když svatbu jsme ještě neplánovali, protože Pepa je stále formálně ženatý. Ale miminko jsme chtěli. Ale prostě to už bylo asi nějak moc dlouho, lidé se lety mění, vnímají jinak. Každopádně budu na ten vztah vzpomínat je v dobrém, zažili jsme toho spolu spousty," krčila rameny Daniela.

Konkrétní důvod prý rozchod neměl. "Nebyla v tom žádná nevěra, nelezli jsme si na nervy, ani když jsme byli několik měsíců v Kostarice anebo na Zanzibaru. A určitě není důvodem Terka. S tou stále jsem, už jen ve dvou. A uvidíme, co bude dál. Já jiného chlapa než Pepu nikdy nepoznala, byl to můj první a zatím i poslední vážný vztah s mužem. Třeba ještě najdu někoho, kdo bude ještě lepší," věří Zálešáková.

S partnerem bydlela převážně v Mostě, ale byt měli i v Praze. O tom, že vzal rozchod s grácií, svědčí i to, že jí ten pražský prozatím přenechá. "Ještě se máme v týdnu vidět, ale není co řešit. On si taky potřebuje pročistit hlavu a chce někam odletět s kamarády, ale sám taky říkal, že na mě bude vzpomínat rád," vysvětlila kráska z Miss Czech Republic.

Reklama

Další články

Načítám