Hlavní obsah
Článek

Zní to absurdně, ale muzikálový zpěvák a herec Tomáš Trapl s vážnou tváří prozradil, že má tak agresivní pot, že rozpouští silikon. Přišel na to náhodou. V roli hrbáče Quasimoda ve stejnojmenném muzikálu má totiž tvář pokrytou silikonovou maskou, aby vypadal opravdu odporně.

"Zatímco kolegům maska normálně vydrží až do konce představení, ta moje se rozpouští. A přitom je silná několik centimetrů. V maskérně mi vysvětlili, že mám moc agresivní pot," svěřil Super.cz Trapl. Už s trochou nadsázky varoval svoje fanynky, které mají silikonem upravená poprsí, že by si s ním pro jistotu neměly nic začínat.

Trapl, jenž je díky svému hlasu vyhledávaným interpretem a prošel téměř všemi českými muzikálovými produkcemi, je milovníkem černého humoru. Hovor tedy ukončil dumáním nad tím, jakou silikonovou krásku by si pro experiment, zda jeho pot bude fungovat i v případě ženských vnad, vybral. Na celé čáře to u něj vyhrála Vlaďka Erbová (42). "A toho, že by mi chtěl dát Tomáš Řepka před držku, se nebojím. Určitě bychom se nějak dohodli. Vždyť jsme oba Tomášové," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám