Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Glenn Close (74) sice neproměnila letošní nominaci na Oscara, ale i tak ovládla slavnostní udílení. V živém vysílání totiž zatwerkovala na hit 80. let Da Butt a sklidila pořádný aplaus.

Ve třpytivých šatech od Armaniho vypadala báječně, a když za ní dorazil herec Lil Rel Howery s dotazem, jestli píseň, která právě zněla, zná, neváhala ani vteřinu. Nejenže znala i text písně, ale do rytmu předvedla působivé taneční kreace.

Následně sklidila obdiv i na Twitteru, kde Akademie sdílela sestřih s tančící herečkou. Většina uživatelů sociální sítě se shodla, že by jen za samotný taneček zasloužila Oscara.

Close byla nominovaná v kategorii herečka ve vedlejší roli za výkon ve filmu Americká elegie. Kvůli roli se změnila k nepoznání. Nakonec ji ale porazila Youn Yuh-jung (73) s filmem Minari.

Glenn byla na Oscara nominovaná už poosmé, ani jednou však bohužel cenu nezískala. Patří zároveň mezi herečky s největším počtem nominací v historii. O to smutnější je, že sošku ještě neobdržela.

Reklama

Další články

Načítám