Hlavní obsah
Článek

Pokud si vybavíte hity Heaven Is a Place on Earth, Leave A Light On či Circle In the Sand, určitě vám naskočí i vzhled krásné zpěvačky Belindy Carlisle, která se díky nim a mnoha dalším stala miláčkem davů v 80. letech.

Dvaašedesátiletá zpěvačka zavzpomínala na dobu, kdy jí nebyly vzdálené drogy a evidentně jich brala více, než se o ní vědělo. „Nemohu uvěřit tomu, že nejsem mrtvá,“ uvedla pro New Idea Magazine. Pro střízlivý život se prý rozhodla ve chvíli, kdy měla vizi o sobě samé, jak leží předávkovaná kokainem v hotelovém pokoji: „Věděla jsem, že nemůžu pokračovat v tom životě, jaký jsem vedla.“ Kokainu prý holdovala třicet let.

Zpěvačka uvedla, že je čistá teprve od roku 2005, za což vděčí rehabilitačnímu programu, na který docházela a jenž se skládá z 12 kroků, které člověku pomohou s odvykáním. Carlisle také trpěla poruchou příjmu potravy a depresemi.

Během svého rozhovoru pro Loose Women před pár lety také prozradila, jak těžké období při své závislosti na drogách zažívala. „Ztratila jsem mnoho přátel kvůli drogám, a že tady nyní sedím, bych mohla považovat za zázrak. Nikdy není pozdě na změnu.“

„Musíte se dostat až na úplné dno a moje bylo celkem spirituální. Prozrazovala jsem tehdy tolik tajemství a lhala za každé situace,“ popsala své mládí Belinda, která dokonce závislost na drogách tajila před svým manželem Morganem Masonem, kterého si vzala v roce 1986. „Závislost je nemoc vnímání. Neuvědomujete si v té chvíli, že má silný vliv na lidi kolem vás,“ dodala Belinda, jejíž manželství všechny strasti nakonec přežilo a manžel byl nakonec tou osobou, která má na jejím nástupu na léčení největší podíl.

Zpěvačka se v příštím roce chystá znovu koncertovat.

Reklama

Další články

Načítám