Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá špičková lyžařka Lindsey Vonn (36) po rozchodu s hokejistou P. K. Subbanem nesedí doma v koutě. A to je dobře. Blonďatá hvězda sjezdového lyžování a vítězka 82 závodů Světového poháru vyměnila zasněžené svahy za moře, sluníčko a pláže. Sportovkyni v sobě ale nezapře.

Lindsey by na lehátku celý den určitě nevydržela, a tak na dovolené v Mexiku vyzkoušela kouzlo paddleboardu. Fotografové krásku zvěčnili v plavkách, kde předvedla svou stále vysportovanou figuru. Bříško pevné jako skála se jí ostatně hodilo, protože svaly nejen na nohou a bříšku na paddleboardu využila naplno.

A bylo vidět, že jí pádlování na prkně jde. Lindsey Vonn je nejúspěšnější lyžařkou historie a stále vypadá skvěle. Na muže ale nemá moc štěstí. V minulosti jí nevyšlo manželství s lyžařem Thomasem Vonnem ani vztah s golfistou Tigerem Woodsem.

Nejnadějněji to vypadalo se zmíněným hokejistou P. K. Subbanem. Toho Lindsey dokonce netradičně požádala o ruku. Ke svatbě už ale nedošlo a pár se loni po třech letech rozešel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám