Hlavní obsah
Článek

Diana Kobzanová (42) oslaví příští rok teprve 40. narozeniny, ale už je očkována proti nemoci covid-19. Diana má po otci americké občanství, navíc zde i vlastní dům, a právě proto v Americe dosáhla na očkování. Bývalá modelka prozradila, jak to probíhalo.

"6. 4. jsem si nechala dát Johnson. Chtěla jsem Pfizer, byla jsem zaregistrována (na Floridě se mohou nechat očkovat všichni rezidenti nad 18 let od 5. 4.), ale zavolala mi kámoška, že půl hodiny od nás autem rozdávají Johnson každému, kdo přijde. Přemýšlela jsem asi dvě minuty. Naházela jsem děti do auta a vyrazila," prozradila Kobzanová, která tak má očkování už za sebou.

Diana také promluvila o nežádoucích účincích. "Druhý den mi bylo všelijak, 38,5 teplota. Spolkla jsem americkou variantu Paralenu a fungovala dál. Další den jako by nic," prozradila.

Přiznala, že měla velké obavy poté, co se objevily zprávy o krevních sraženinách. "Začala jsem lehce panikařit. Nebudu kecat. Týden jsem v noci bulela a kontrolovala, jestli mám nateklý kotníky. Zajímavý je, že hlava mě začala bolet, vždycky až když jsem si přečetla články o tom, že někdo kvůli embolii leží ve špitálu," svěřuje se Diana.

"V úterý to budou tři týdny a upřímně jsem ráda, že jsem šla. Nelobbuju, jen říkám, co jsem udělala já. Jen jsem chtěla dát vědět, že jsem se taky bála, ale vše je v pořádku," dodala Kobzanová, která má koronavirus s těžším průběhem za sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám