Hlavní obsah
Článek

Už je to jasné. Daniel Landa (55) dopadne s potomky jako Karel Gott a mužského dědice se nedočká. "Tři děti mi stačí, další už by byl rozmar a i tak sotva stíhám naše tři holky," řekla Super.cz muzikantova manželka, režisérka Mirjam Landa. O tom, že by manželovi měla dopřát syna, nechce ani slyšet.

Manželé mají tři dcery, nejstarší, třináctiletá Anastázie, už okusila i svět showbyznysu. Účinkovala v muzikálu Bílý dalmatin, který režírovala její maminka a musela projít přísným konkurzem. "Že má talent, už je jasné. Otázkou je, co s ním bude dělat dál. Teď chodí na gymnázium, má ještě čas se rozhodnout, i když jsem jí doporučila aspoň hodiny piana. Já jsem se rozhodla, že chci být režisérka, v patnácti," svěřila Mirjam.

Osmiletá dvojčata se teprve hledají. "Roxana je ale úžasně vtipná, nevím, po kom to vůbec má. A Rozárka? To nevím. Ale je hrozně hodná," doplnila Mirjam, která tvoří s manželem tvůrčí tým. "Už nejsem jen režisérka, ale i producentka. Na příští rok připravujeme nový muzikál v divadle Broadway, vyšehradské slavnosti a pak už na nic nezbývá čas," uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám