Hlavní obsah
Článek

V rodině zpěváka Petra Jandy (81) se momentálně prožívá snad nejšťastnější období pro všechny členy rodiny. Petr čeká s manželkou Alicí další dítě, jeho nejstarší dcera Marta i bývalá manželka Martina jsou zamilované a novou lásku Super.cz přiznala i prostřední Jandova dcera Eliška.

Studentka Eliška už má první známost za sebou. Při prvním ročníku Česko Slovensko hledá SuperStar se poznala s finalistou soutěže Denisem Lachem. "Vydrželo to měsíc a půl, během soutěže. Pak přišel problém s tím, že já jsem z Prahy a on z Bratislavy. Občas si ještě zavoláme," svěřila Eliška, která se raduje i z lásek svojí sestry a maminky. "Doufám, že nám to všem vydrží," věří. A nové miminko přeje i tátovi. "Když je šťastný, jsem ráda za něj," dodala.

O svém vlastním vztahu toho Eliška moc nenamluvila, ale je jasné, že její nový objev pochází opět ze zábavního průmyslu. "Poznali jsme se v divadle Broadway, ale víc bych k tomu neříkala, je to čerstvé. Ještě ho ani neviděl táta, i když maminka ho samozřejmě zná," dodala Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám