Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Uvažujete nad pořízením klimatizace, ale čekáte na přívětivější počasí a letní teploty, kdy si ověříte, že ji opravdu potřebujete? To už zpravidla bývá pozdě. Podobně totiž uvažuje většina zákazníků a některým pak zbydou oči pro pláč. Modely bývají v létě beznadějně vyprodané, na instalaci se dlouho čeká a připlatíte si i tisíce korun.

Na názor ohledně současné situace na trhu klimatizací jsme se zeptali odborníků ze společnosti 81klima. I v tomto roce se jistě bude opakovat situace, kdy mnoho klientů bude nechávat pořízení klimatizace až na poslední chvíli. Nenechte se překvapit náhlým příchodem vysokých letních teplot a už dnes si vylepšete svou domácnost klimatizací, která zaručí příjemné teploty po celý rok.

V létě jsou klimatizace vyprodané a poptávka výrazně převyšuje kapacity montážních firem. „Přestože v letním období navyšujeme montážní týmy trojnásobně, nestačí včas odbavovat všechny zakázky a čekací lhůty se nepříjemně prodlužují. Doporučuji si instalaci klimatizace zajistit již dnes, dokud je čas, montáž proběhne v klasickém termínu a za výhodnou cenu,“ vysvětluje Martin Mrajca ze společnosti 81klima.

Zpříjemněte si home office klimatizací

Letošní léto bude podle všeho stále ve znamení práce z domu. Podle výzkumů je pro lidské tělo ideální teplota prostředí 21 až 24 stupňů Celsia, při výrazných odchylkách se organismus začíná trápit. Zachovejte ale chladnou hlavu, provoz klimatizace může stát jen pár korun, i když ji budete používat denně.

Foto: 81klima
Klimatizaci nyní pořídíte za výrazně nižší cenu než v létě. Mnohem kratší je také čekací doba na instalaci

Nižší cena i kratší čekací doba

Na předsezonních cenách klimatizací lze výrazně ušetřit. Často i tisíce korun. Cena zařízení totiž většinou stoupá spolu s teplotou na teploměru. Tento nárůst pozorují i ve společnosti 81klima. Je patrný již koncem dubna a nejvyššího vrcholu dosahuje právě v letních měsících.

Foto: 81klima
Společnost 81klima potvrzuje výrazné zvýšení pořizovací ceny, které nastává každoročně spolu s příchodem léta

S výrazným zvýšením poptávky po klimatizacích stoupá nejen cena, prodlužuje se i čekací doba na instalaci. „Těsně před příchodem léta pozorujeme skokový nárůst objednaných jednotek. S tím přichází i prodloužení doby, kdy zákazníci čekají na montáž klimatizace. Bohužel není výjimkou, že volají zoufalí klienti z přehřátých bytů a požadují okamžitou instalaci. Není v našich silách jim vyhovět. V tomto období mívají naši technici plné kalendáře i na několik týdnů dopředu,“ potvrzuje Martin Mrajca.

Společnost 81klima nyní navíc nabízí klimatizaci značky Syen, která má stále příznivé ceny, ale umí i vyčistit vzduch. Zbaví váš domov prachu, pylu, smogu a dalších nežádoucích částic. Ocení ji tedy také alergici, astmatici i další lidé trpící nejrůznějšími dýchacími obtížemi.

Pokud přemýšlíte nad pořízením klimatizace, na nic nečekejte. Nyní ušetříte při jejím pořízení, zkrátíte si čekací dobu na instalaci. Navíc ztížíte práci bakteriím, virům i pylovým částicím v době chřipek a alergií.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám