Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá dcera herců Ivany Andrlové a Ivana Vyskočila sice nekráčí po stopách rodičů v profesi, ale má tendenci na sebe poutat pozornost. A když už ničím jiným, tak extravagantními účesy a oblékáním. "Naši nadšeni nebyli, ale už si zvykli," řekla Super.cz Michaela Vyskočilová.

Dredy delší než do půli zad různými způsoby zaplétá, ofinku si nechala ostříhat na minimum. "Vždycky dostanu nápad a pak mi ho v jednom salonu zrealizují," řekla Míša. "Vlasy si normálně myju. Tak jednou za týden až čtrnáct dní, jen šamponem, bez kondicionéru," ujistila studentka Vysoké školy zemědělské, oboru kynologie, že pravidla hygieny dodržuje.

Míša už měla i piercing, ale ten si už vyjmula. Zato koketuje s tím, že by se nechala ještě tetovat. "Ještě se doma dostatečně nevzpamatovali z dredů, tak nebudu dráždit hada bosou nohou," usmívala se na večírku divadla Broadway, kam vyrazila s tátou a jednou z jeho četných přítelkyň. "Tátovo soukromí bych radši nekomentovala," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám