Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejcharismatičtějších mužů české rockové scény, zpěvák skupiny Rybičky 48 Kuba Ryba, se stal tatínkem. Jeho manželka Dominika mu přivedla na svět syna, který dostal rockerské jméno Lemmy.

„Mám za ženu šamanku, vlčici, která dokázala prožít naprosto vědomý porod. Během těch nejsilnějších vln před porodem jsme si koukali zblízka do očí a já v těch jejích viděl celej vesmír. My jsme normálně hodně propojení, ale tohle bylo opravdu něco, co jsem předtím nezažil,“ nechal se slyšet zpěvák, který se celý rozněžnil.

Rybičky 48 - Léka na duši ženy

„No a výsledkem tohodle krásnýho dne je Lemmy. Náš syn, kterého se budeme snažit co nejlépe připravit na svět a ukazovat mu, že cílem života je žít, milovat, projevovat city a pomáhat všem, kterým pomoci může a kteří o pomoc stojí. Vítej na světě Lemmy.“

Se svou dlouholetou partnerkou Dominikou se Kuba Ryba oženil před dvěma lety. O ruku ji originálně požádal během natáčení videoklipu Lék na duši ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám