Hlavní obsah
Článek

Svou původní tvář proslavila v reality show Geordie Shore a nyní se konečně Chloe Ferry (28) rozhodla brzdit s plastickými úpravami.

Za změnu svého vzhledu už zaplatila slušnou částku, utratila prý více jak 1,5 milión korun. Chloe už má za sebou několik operací prsou, nechala si zvětšit a zvednout zadeček a v obličeji už to také není ta slečna, kterou diváci poznali v roce 2015, kdy se k pařící partičce Geordie Shore přidala. Podstoupila několikrát zvětšení rtů, od devatenácti chodí pravidelně na botox a dvakrát byla i na operaci nosu.

První část těla, kterou si na sobě nechala upravit, byly její rty. Ty viděla u své kamarádky z reality show Charlotte Crosby (33) a tím začala její závislost na estetických zákrocích. Nyní ale říká dost.

„Jsem v nové kapitole svého životě a ráda bych, aby mě lidé brali více vážně,“ uvedla Chloe pro magazín Closer. „Hned ,jak jsem se v roce 2015 objevila v show, byla jsem posedlá operacemi. Když jsem potkala Charlotte a viděla její rty, hned jsem si řekla, že je musím mít! V tuhle chvíli jsem účastnicí show, která na sobě má nejvíc úprav, ale prvně v životě jsem šťastná a spokojená s tím, jak vypadám. Cítím, že vypadám skvěle a nemyslím si, že ještě nějakou operaci potřebuji. Pro tuhle chvíli s nimi končím,“ dodala Ferry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám