Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době slyšel potlesk a mohl si zahrát před publikem. Jaroslav Svěcený (63) poslední měsíce vysílá svá vystoupení online. Je tedy rád za každou interakci s posluchačem. Té se mu tentokrát dostalo v nemocničním prostředí, a to v Nemocnici na Bulovce.

„Je to netradiční místo, jsme tu proto, že se udělala jedna pozitivní věc, a to, že se předal voucher v hodnotě 2 milionů zdravotníkům jako poděkování,“ svěřil se Super.cz Svěcený, který zahrál zdravotníkům při předávání šeku pro zdravotníky na covidových jednotkách, který budou mít možnost využít na odpočinkový pobyt a stravování ve čtyřhvězdičkových hotelích v Praze a v Brně.

„Já jsem rád, že i na kulturu tady došlo. Hlavně jsem přišel pomoct tomu propojení lidí z různých oborů. Myslím, že je na čase, abychom stáli více při sobě a abychom přestali jenom něco poslouchat a začali něco vytvářet, protože je taky potřeba už žít,“ svěřil se hudebník, který sám před časem strávil tři a půl měsíce v nemocnici.

„Cítím se výborně, makám, pracuji, natáčím, a to i když máme kulturu mrtvou, a hlavně hledám cestu, jak to navrátit, protože nadešel už ten pravý čas. Nejsem ani rebel, ani hrdina, ale chci, aby ty věci fungovaly, jak mají,“ svěřil se Svěcený, který byl rád, že po dlouhé době slyší potlesk. „Tím, že streamuji, tak před publikem nehraji, tam si je představuji. Je to úžasné, když vám lidi tleskají, to je ten skutečný honorář, proč to celý život dělám,“ dodal houslista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám