Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Perkausová (30) začínala na Primě v pořadu Top Star, kde tehdy vystřídala Ivu Kubelkovou (46). Později se stala moderátorkou Hlavních zpráv, ale vedení ji loni převelelo do společenského magazínu Showtime. Ve světe lifestylu se blondýnka ale dlouho neohřála a nyní je opět hvězdou zpráv. Super.cz prozradila, jestli se cítí lépe ve světě lifestylu a celebrit, nebo ve zpravodajství.

„Obojí je úplně jiná disciplína a obojí má své pro a proti. Mám škálu diváků, kteří mě rádi vídali v Showtimu a mám škálu diváků, kteří mě vyloženě chtějí ve zpravodajství,“ řekla Super.cz moderátorka.

„Nemůžu se samozřejmě zavděčit všem, ale byly doby, kdy mi diváci psali: To jsme rádi, že jste v Showtimu, zase budete svá, temperamentní a projevíte se taková, jaká jste. A pak samozřejmě škála diváků: Jé, to jsme rádi, že jste zase zpátky ve zpravodajství,“ vysvětluje blondýnka.

Není to tak dávno, co se Eva pochlubila radostnou zprávou, že se s partnerem Ivanem po čtyřech letech vztahu zasnoubili. Nyní žijí v bytě v pražském Karlíně, a tak nás zajímalo, jestli by si časem po svatbě dokázala představit žít v domečku za Prahou.

„O tom už jsme se párkrát bavili, ale ne, že bychom to plánovali. Zatím mě to vůbec neláká, abych řekla pravdu. Bydlíme kousek od přírody a zároveň i v centru a blízko práce, mám všechno při ruce a jsem takhle spokojená. Ale říká se, že časem člověk moudří a vyhledává víc klid, takže co já vím, co bude za 5 nebo 10 let,“ dodává s úsměvem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám