Hlavní obsah
Článek

John Travolta (70) promluvil o bolestivé ztrátě manželky Kelly Preston (†57), která loni v červenci prohrála dvouletý boj s rakovinou prsu. Pro španělský Esquire promluvil o tom, jak se s odchodem ženy vyrovnává.

„Naučil jsem se, že každý truchlí po svém. Zármutek je velmi individuální záležitost. Nejlépe pomůžete druhým, kteří truchlí, když jim dáte prostor, aby si tím prošli, a nekomplikujete jim život vlastním smutkem.“

„Život je cesta a co v lidech zanecháte, je vaším odkazem,“ dodal s tím, že se snaží zaměřit pozornost na svou práci, tanec a muziku a samozřejmě děti Ellu (21) a Bena (10).

„Postarám se o to, aby moje děti měly dobrou budoucnost a možnost dělat, cokoliv chtějí. Elle pomáhám s jejími filmovými projekty a Benovi chci pomoci se rozvíjet, má celý život před sebou.“

Když mu zemřela žena, nebylo to poprvé, co se musel herec vypořádat s rodinnou tragédií. V roce 2009 zemřel jejich šestnáctiletý syn Jett, který se narodil s autismem. Utrpěl záchvat během dovolené na Bahamách.

Kelly svou nemoc před světem tajila. O jejím skonu informoval John prostřednictvím sociálních sítích s tím, že si dopřeje čas s rodinou, aby se se smrtí ženy vyrovnal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám