Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a lamač ženských srdcí Leonardo DiCaprio (49) již několikrát prokázal, že má na partnerky skvělý vkus. Přednost přitom dává jednoznačně vysokým štíhlým plavovláskám, pokud možno modelkám. Není divu, že jeho pozornosti neunikla ani krásná Američanka Erin Heatherton (22), která je dokonce jedním z andílků značky Victoria’s Secret.

Známost je podle britského deníku Daily Mail hodně čerstvá, ale parametry uspět u Leonarda by Erin jistě splňovala. Dvojice byla společně spatřena minulý týden v Sydney, kde Leo momentálně natáčí svůj nový film The Great Gatsby. Ještě před měsícem si přitom užíval ve svém pronajatém domě v Sydney, kde pořádal party ke svým sedmatřicátým narozeninám, v obležení nejméně čtyřiceti modelek. Vybral si snad herec právě tam svou favoritku Erin?

Na módní přehlídce Victoria’s Secret přitom údajně velice obdivoval jiné krásky - americkou modelku Karlie Kloss, Australanky Alyce Crawford a Kendal Schuler či Rumunku Madalinu Gheneu.

Heatherton údajně přiletěla z New Yorku do Sydney za DiCapriem, aby spolu strávili několik dní. Poprvé spolu byli spatřeni 9. prosince na slavnosti bojových umění a minulou neděli večer si vyrazili na večeři do restaurace Barrio Chino.

Leonardo v minulosti prožil dva dlouhodobé vztahy s topmodelkami Gisele Bündchen a Bar Refaeli, se kterou se rozešel letos v květnu. Následně chodil tři měsíce s herečkou Blake Lively.

Reklama

Další články

Načítám