Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elly je bílou vránou mezi svými vrstevnicemi, které spoléhají na textaře a skladatele. Svoje písničky si píše sama. "Možná právě proto, že jsem čekala, než s nimi budu spokojená, začínám až v jednadvaceti," vysvětlovala Super.cz půvabná studentka konzervatoře.

Ta si pro natáčení svého prvního oficiálního videoklipu, předtím natočila jeden na zkoušku, vybrala jako partnera bývalého nejkrásnějšího muže planety, držitele titulu Mr. Global 2016 Tomáše Martinku. To, že by ho chtěla sbalit, ale rázně popřela.

"Je to rozhodně krásný chlap, ale jednak má partnerku on, a pak zadaná jsem už dva roky i já," upřesnila Elly, která na natáčení zvolila model, který připomínal svatební šaty. "Jsem pořád víc a víc zamilovaná, takže nechci nic naznačovat, ale klidně bych se vdávala," smála se Elly.

A kdo je jejím hudebním vzorem? Prý Beyoncé. "Tu miluju už odmalička. Obdivuju ji v technice zpěvu, ve všem, co dělá, i v tom, jak vypadá," svěřila Elly, která je ostatně minimálně svými křivkami nebo úsměvem svému idolu podobná.

Reklama

Další články

Načítám