Hlavní obsah
Článek

Do svého krásného prostorného bytu nás pozvala na návštěvu šansoniérka Renata Drössler (60). "Jsem teď doma víc než kdy jindy a opravdu to tady miluju. Stejně tak miluju být na scéně, což mám bohužel odepřeno, tak si dávám toho domova dvakrát tolik," řekla Super.cz.

V obývacím pokoji, kde má klavír i mikrofon, ovšem svoji profesi provozuje. "Občas mi přijedou kluci, muzikanti, na zkoušku. A taky odsud provozuju online výuku studentů," vysvětlila. K učení se po roční pauze loni vrátila. Díky tomu, že je pedagogický pracovník, tak už má i po očkování proti covidu.

Na očkování byla tak spokojená, že dokonce doma v kuchyni pro sestřičky v Ústřední vojenské nemocnici napekla frgále. "Já se do pečení během lockdownu trochu zbláznila a stal se z toho můj koníček, i když tak krásné výrobky jako Kamila Nývltová (34) nebo Monika Absolonová (47) nemám. Manžel mi kvůli tomu pořídil i nového robota. A peču už i chleby," smála se.

Kromě pečení si Renata krátí čas četbou, ráda čte ve své rodné polštině. "No a taky cvičím, protože se jednak bojím, že bych se nevešla do kostýmu Marlene Dietrich, a pak už je taky člověk ve věku, kdy trochu cvičit musí, aby ho nic nebolelo," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám