Hlavní obsah
Článek

Krátce poté, co se rodina v sobotu rozloučila s princem Philipem, proběhlo setkání prince Charlese (75) se syny Harrym (39) a Williamem (41). Posledního jmenovaného si budoucí král na schůzku přizval údajně proto, aby to, co zazní, mělo více svědků a případně nedošlo k následné dezinterpretaci.

K rozmluvě mezi otcem a syny došlo v zahradách kolem hradu Windsor, bez přítomnosti dalších svědků. Přesto se bezprostředně po schůzce začaly objevovat spekulace o tom, jak probíhala. Téma se ostatně nabízí. „Samozřejmě po odvysílání interview s Oprah musí být obnovena důvěra,“ uvedl zdroj z Buckinghamu.

Další zdroj Daily Mailu uvádí: „Na obou stranách je mnoho bolesti, takže k usmíření bude docházet po krůčcích. Především se musejí shodnout na základních pravidlech, jak budou postupovat, aby se všechny strany cítily bezpečně.“

Po setkání jak princ Charles, tak princ Harry odcestovali z Londýna. První jmenovaný se odebral na sídlo do Walesu, kde má o samotě rozjímat a přemýšlet o budoucnosti rodiny, druhý zamířil zpět do Los Angeles za manželkou a synem. Podle zahraničních médií vévoda ze Sussexu odcestoval v úterý odpoledne. Opět v tichosti.

Reklama

Další články

Načítám