Hlavní obsah
Článek

Podzimní románek Viktora Dyka (42), manžela hvězdy Ordinace v růžové zahradě Ivany Jirešové (47), s mladičkou a krásnou zpěvačkou Zuzanou Mikovou (24), už je minulostí. Talentovaná sexbomba, která by kromě koncertních pódií směle mohla konkurovat i vítězkám soutěží krásy, se konečně srovnala s rozchodem se svou ženatou láskou a konečně se začala znovu usmívat na lidi okolo sebe. "Už mě to přebolelo a jsem šťastná," řekla Super.cz rozzářená Zuzana.

"Bylo to pro mě hrozně těžké období, ale naštěstí je to už všechno za mnou. I žaludeční potíže jsou pryč," pochvalovala si na křtu cédéčka Miloše Dodo Doležala a Jaroslava Topercera Rockové Vánoce 2 půvabná tmavovláska. Ta si na albu střihla jednu z písní. Její expřítel Viktor Dyk se na rozdíl od prvního cédéčka tentokrát na projektu nepodílel.

Zuzana se s Dykem paradoxně poznala na Topercerově křtu cédéčka Česko-Slovenská Pocta 2011 Jiřímu Schelingerovi, na které Viktor přezpíval píseň Znám tisíc důvodů a Zuzana Léto s Tebou. A zatímco se Zuzanou Topercer dál spolupracuje, s Dykem už ho žádné další pracovní závazky nepojí.

A proč má nyní Zuzana tak skvělou náladu? "Nic za tím nehledejte. Žádného přítele skutečně nemám. Je mi prostě jen dobře," dodala Zuzana Miková.

Reklama

Další články

Načítám