Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli nemoci covid-19 přišla Monika Trávníčková o maminku Blanku. Ta se nakazila covidem v pouhých osmapadesáti letech v domově pro zdravotně postižené, kde pracovala. „Zvládáme to těžce. Život jde dál a musím nějak fungovat,“ řekla Super.cz Monika.

Kvůli smutným osobním zkušenostem s touto nevyzpytatelnou nemocí se manželka Pavla Trávníčka bojí o své blízké. „Jelikož mám staršího manžela a malé dítě, tak má člověk v hlavě zakódované, že musí být víc opatrný.“

Manžel, syn i samotná Monika mají zatím štěstí, že neonemocněli. „Zatím se nám to vyhýbá a doufáme, že se nám to vyhne velkým obloukem,“ přeje si herečka a manažerka známých osobností.

I když patří Pavel Trávníček do rizikové skupiny a ve svém věku by měl už možnost se k očkování registrovat, vakcinaci doposud nepodstoupil. „Zatím to nemá v plánu, ale byla bych ráda, kdyby se očkovat nechal. Je to na rozhodnutí každého člověka,“ říká Monika Trávníčková, která hodlá s očkováním také zatím otálet.

S Monikou Trávníčkovou jsme se potkali na koncertu pořádaném na podporu nadačního fondu Český mozek, na kterém vystoupily osobnosti, jako je Jaroslav Svěcený, Anna a Felix Slováčkovi, Míša Nosková či Věra Martinová. „Kultura a umění stojí. Jsem ráda, že takhle můžeme fungovat,“ prozradila nám manželka herce Pavla Trávníčka na akci pořádané na podporu nadačního fondu Český mozek. „Chceme podporovat dobrou věc a také umělce, kteří mají chuť vystoupit,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám