Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V premiérové Výměně manželek dojde opět k vyhrocené situaci. Hlavním tématem bude hygiena, kvůli které se náhradní manželé Iveta (42) a Jan (36) dostanou do sporu.

Iveta v průběhu svého pobytu v Brzici musí kvůli akutním kožním problémům navštívit lékaře. Hned po návratu hodlá svého prozatímního partnera a hlavu rodiny informovat o nepříznivých výsledcích.

„Tak jsem ti přišla říct, jak jsem dopadla u doktora. Nic moc, nepotěším tě, je to nejspíš od štěnice,“ spustí Iveta na Jana, který se proti takovému obvinění ohrazuje a myslí si, že má Jana kožní problémy ze psů, na které je alergická, nebo kvůli zanedbané hygieně.

„Můžeš to mít z koupání, naposledy ses koupala v sobotu a dneska je pondělí,“ pustí se do náhradní manželky. „Tady jsi na vesnici, chodíš po baráku, hladíš si psy a říkáš, že jsi na to alergická, tak se máš víckrát denně koupat. Říkala jsi, že máš i problémy s pokožkou, může to být ledacos,“ říká podrážděně Jan.

Iveta si ovšem stojí za tím, že její kožní obtíže začaly až po příjezdu do náhradní rodiny a že doktorka tvrdí, že nevzhledné skvrny na kůži mohou být mimo jiné i od štěnic. Je patrné, že takové obvinění, které není stoprocentně potvrzené, Jana rozčílilo a kritikou na konto své náhradní partnerky nešetří. „Je to i z hygieny, vždyť to jde na ní vidět, jen projde kolem a smrdí. Já nechci bejt sprostej, ale to není ženská, to je prostě degeš,“ nechá se slyšet na kameru.

Podívejte se na videoukázku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám