Hlavní obsah
Článek

Jeho manželka, zpěvačka a herečka Kateřina Pechová (37), má od začátku pandemie několikátou práci. Už se konečně rozhoupal i on. Muzikálový herec Peter Pecha (34) začal pracovat rukama, protože v umělecké branži moc práce nemá. A využívá i toho, že je Slovák.

"Občas zajdu na brigádu ke kamarádům a pak, za což jsem velmi rád, se přihodí i to, že dostanu práci díky tomu, že jsem Slovák žijící v Čechách a dobře mluvící česky. Využívají toho různé firmy, pro které namlouvám spoty jak v češtině, tak ve slovenštině. Zamáznou tak dvě mouchy jednou ranou," řekl Super.cz.

Zajímalo nás, pokud jde tedy o ty brigády, jaké práce rukama zvládne. "Za jednu práci dokonce můžete vy na Super.cz, protože loni na jaře jsem v rozhovoru řekl, že budu dělat cokoli a lopaty se nebojím. Toho se chytil můj kamarád, který má stavební firmu. Chybí mu dělníci, takže chodívám pomáhat na stavbu. Aspoň se něco přiučím, což využiju i kolem práce na naší chalupě," dodal Pecha, který s manželkou během uzavření okresů na chalupě i bydlel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám