Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Halsey (29) už se pomalu těší na prvního potomka, ale nezapomíná svým fanouškům připomínat i své první letošní miminko – vlastní značku dekorativní kosmetiky.

Halsey je umělkyně tělem i duší, a jak sama zmínila i v rozhovorech, líčení na důležité akce zvládá sama a nesmírně ji to baví. Vzhledem k tomu, že je i zdatná malířka, jsou její výtvory na očích opravdu unikátní a umělecké.

Svým fanouškům se nyní ukázala v líčení inspirovaném přelomem šedesátých a sedmdesátých let, čímž uvedla další novinky své značky About Face Beauty. „Tohle byla vždy má nejoblíbenější make-up éra,“ napsala k fotce, kde pózuje ve žluté paruce a z výstřihu se jí derou s těhotenstvím stále se zvětšující vnady.

Zpěvačka oznámila, že je v očekávání, v lednu. Otcem jejího prvního dítěte je scenárista Alev Aydin, o kterém se do jejího ohlášení jiného stavu jakožto o životním partnerovi nevědělo. Zpěvačka si po veřejném vztahu s rapperem G-Eazym, který ji podváděl, více střeží soukromí.

Reklama

Další články

Načítám