Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princové William (41) a Harry (39) sice na přání královny Alžběty II. nekráčeli na pohřbu vévody z Edinburghu (†99) bok po boku, ale kontaktu se rozhodně nebránili. Když po pohřbu opouštěli kapli sv. Jiří, prohodili spolu pár slov, která rozklíčoval pro britský deník Express odborník na odezírání ze rtů.

„Bylo to skvělé, že jo,“ řekl podle něj William Harrymu. „Bylo to přesně, jak si přál,“ odpověděl mu na to údajně mladší bratr, než si oba promluvili také s arcibiskupem canterburským.

Harry byl také zachycen, jak mluví se svou švagrovou, vévodkyní Kate. Bratři byli naposledy spolu na veřejnosti loni v březnu během oslav Dne Commonwealthu.

Po odvysílání kontroverzního rozhovoru Harryho a Meghan s Oprah Winfrey jsou prý vztahy mezi bratry, ale také údajně mezi Harrym a otcem Charlesem, napjaté. V době vysílání interview se princ Philip zotavoval v nemocnici po operaci srdce.

Meghan na pohřeb z USA nedorazila, protože je v pokročilém stádiu těhotenství. S Harrym čekají děvče. Podle britských médií by se měl Harry v Británii ještě zdržet, v následujících dnech by rodina měla řešit, kdo bude po smrti prince Philipa zastávat jaké funkce.

Reklama

Další články

Načítám