Hlavní obsah
Článek

David Guetta vyrazil chytat bronz na pláž v Miami se svou přítelkyní Jessicou Ledon (28). A že se bylo na co dívat. Slavný DJ se udržuje v kondici a nepřestal ani během pandemie, takže mohl odhalit svůj pekáč buchet.

„Nesnažím se být velkým svalnatým mužem, jen chci být vyrýsovaný a silnější. Čtyřikrát týdně mám 45 minut až jednu hodinu trénink se závažím a k tomu si dávám třikrát týdně kardio po dobu 30 minut. Navíc si ještě dvakrát týdně dopřeji spinning. Když můžu, tak k tomu všemu ještě plavu,“ uvedl pro AskMen před časem.

„Můj životní styl byl vždy zdravý, ale už mi není dvacet, takže nyní už to musí být extra zdravé, jinak by se něco pokazilo. Musíte prostě makat trochu víc,“ dodal Guetta, který dle snímku v galerii pracuje na svém zevnějšku hodně tvrdě.

S krásnou brunetkou je zpěvák od roku 2017 a podle zahraničních médií už jí navlékl i něco jako zásnubní prsten, i když už na manželství nevěří. Sám byl ženatý 22 let a se svou bývalou ženou Cathy má syna Elvise (17) a dceru Angie (13).

Reklama

Další články

Načítám