Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Beyoncé (42) byla sice ještě letos v květnu štíhlejší než kdy dřív, když se v šatech na tělo s pořádným výstřihem představila po boku manžela Jay-Z na benefiční akci Costume Gala Institute 2011, ale před svým otěhotněním, o kterém poprvé informovala koncem srpna na předávání MTV Video Music Awards, už měla zase o něco kypřejší postavu. A sebevědomá R’n’B diva se za ni rozhodně nestydí! Snímky pro módní magazín Jones se totiž rozhodla nepodrobit žádnému zeštíhlování pomocí Photoshopu.

Třicetiletá zpěvačka nafotila sexy snímky ještě před svým těhotenstvím a nyní, když vyšly v posledním čísle zmiňovaného časopisu, je zřejmé, že na nich nebyly provedeny žádné zeštíhlovací úpravy. Beyoncé je tak na nich vyobrazena se svým obdivuhodně útlým pasem a sexy oblými boky a plnějšími stehny.

Povedené záběry jsou prací fotografa Grega Gexe a vznikly na terase luxusního pařížského hotelu Maurice. Beyoncé navíc v rozhovoru pro magazín prozradila pocity ze svého těhotenství i rozvodu rodičů, jejichž manželství ztroskotalo po 31 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám