Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina Štikových už dávno nevypadá jako v době jejího vstupu do mediálního světa před takřka deseti lety, kdy se tehdy devatenáctiletá Ornella (31) dala dohromady s manželem známé moderátorky Gábiny Partyšové Josefem Koktou.

Manželství rodičů Ornelly se po letech rozpadlo, matka Monika se dala dohromady s mladším hokejistou Petrem Biniasem, kterého si loni vzala za muže a žije s ním v Německu, a po výrazně mladším protějšku sáhl také otec rodiny Michal Štika (51), který začal chodit s půvabnou brunetkou Barbarou Johannou (36).

Tento vztah je však už minulostí. „Již půl roku s Michalem Štikou nejsme. Nerozuměli jsme si a na rozchodu se domluvili,“ řekla Super.cz Barbara Johanna, která je aktuálně single.

S bývalým partnerem prý ale zůstali přátelé a dobré vztahy ji pojí také s jeho dcerami Ornellou a Charlotte. „Ornelle jsem koupila věcičky na miminko a určitě se za ní s Michalem, jakmile bude doma z porodnice, zastavíme,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám