Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Z moderních hraček od značky Bruder bude nadšený nejeden kluk, ať už v mladším nebo starším věku. Díky širokému sortimentu si na své přijdou milovníci strojů popelářských aut, zemědělské a stavební techniky, hasičských vozů a dalších vozidel.

Stroje stavební techniky vyjíždí do terénu

Kdo z chlapců by neměl rád nejrůznější druhy stavebních strojů. Ty jsou jako stvořené pro hraní v pokojíčku, na zahradě nebo na písku. K tomu jsou k dispozici parádní nákladní auta, bez kterých se neobejde žádná stavba nebo výkopové práce. V této sekci najdete různé druhy náklaďáků a sklápěček, které budou mohou vozit zeminu nebo štěrk.

Foto: autabruder.cz
Nákladní auto Bruder

Pro provádění nejrůznějších výkopových prací se malí stavitelé neobejdou bez výkonného bagru. Ten může být zkombinovaný i s čelním nakladačem nebo zadní bagrovou lžící.

Na zahradu se hodí nejen hračky na písek, ale i další houpačky a trampolíny.

Strážci zákona a jejich rychlá vozidla

Neohrožení strážci zákona se nesmí ničeho zaleknout a musí být neustále ve střehu. Aby pochytali všechny padouchy, chce to se vybavit pořádně rychlým policejním autem. Tato vozidla nadchnou všechny fanoušky policistů. Vybavte se bytelným vozem do terénu v podobě Land Roveru s velkými koly. Hodit se vám bude i terénní čtyřkolka jako stvořená pro jízdu po poli nebo lesních cestách. Pro ještě více zábavy při hraní přijdou vhod figurky policistů vybavených vysílačkami a doprovodných psů, kteří vyčmuchají každou lotrovinu.

Hasiči rozjíždějí velkou záchrannou akci

Houkají sirény, v dálce stoupá dým. A to je ten pravý čas k tomu, aby se na místo urychleně dopravili hasiči se svými perfektně vybavenými hasičskými vozy. Těm nechybí autentické blikajícími majáky, houkačkou a dostatečně dlouhým výsuvným žebříkem. Po tom se hasiči dostanou i do těch nejvyšších pater. Pro ještě více zážitků z hraní poslouží nádrž, kterou lze naplnit vodou a také funkční stříkačka. Teď už zvládne požár snadno uhasit každý malý hasič.

Foto: autabruder.cz
Lesní stroj Bruder

Malí zemědělci

Auta Bruder myslí i na příznivce strojů zemědělské techniky. Malí zemědělci si určitě vyhrají s designovými replikami kombajnů známých značek John Deere nebo Claas Jaguar. Kombajny disponují různými funkcemi jako například výklopnými zrcátky, otočnou žací lištou nebo výklopným ramenem. Zemědělci se neobejdou ani bez secího stroje. Ten můžete snadno připojit třeba ke traktoru a pustit se tak do setí osiva nebo aplikování hnojiv.

Další články

Načítám