Hlavní obsah
Článek

Patří do skupiny maminek, které se hodlají po porodu rychle vrátit do pracovního procesu. Michaela Štiková (38), dříve Gemrotová, doufá, že se jí podaří také dostat do formy. Neměl by to být problém, jelikož během těhotenství příliš nenabrala na váze.

„Tělo se už začíná příjemně připravovat. Není to ale nic drastického, v osmém měsíci jsem přibrala asi osm kilo,“ říká zpěvačka, která se už také těší na jeviště. „Měli jsem dlouhou pauzu a já stále musím dodržovat smluvní závazky. Moc děkuji producentům, že na mě stále čekají,“ říká zpěvačka, která nepočítá s tím, že by měla být na klasické rodičovské dovolené čtyři roky.

„Naskočím rychle, ale zase nechci nic přehánět, protože se budu chtít věnovat miminku. Práci mám nasmlouvanou, ale naštěstí mám pojistky. Některé kolegyně za mě zaskočí, pokud by to nešlo,“ říká zpěvačka, kterou čeká v červenci představení muzikálu Dracula. „Nechce se mi to odmítat. Doufám, že budu po mé mamince a dostanu se brzy do pohody.“

Když bude Míša na scéně, tak miminko bude hlídat manžel Jiří. „Bude jezdit se mnou. Bez jakéhokoli váhání mě podpořil,“ usmívá se zpěvačka a její manžel za kamerou souhlasně pokyvoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám