Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) se nedávno vrátila z dovolené na Lanzarote. Z původních dvou týdnů zůstala na Kanárech s manželem a dcerkou Violet více než měsíc. „Popravdě se mi zpátky moc nechtělo, ale těšila jsem se na rodiče, i když jsme měli zavřený okresy,“ prozradila Super.cz. „Jsme tady na chvilku a možná zase někam vypadneme, asi,“ dodává.

S manželem Karolem je blogerka a bývalá modelka 4 roky a jejich vztah je důkazem, že i láska přes seznamku může fungovat. Někdy dokonce vede ke spokojenému manželství i miminku, jako je tomu i v jejich případě. Karol byl jejím prvním seznamkovým rande, a i když mnoho zkušeností nenasbírala, o jeden vlastní tip se podělila.

„Hlavně být sami sebou, protože asi všichni máme tendence se na těch sociálních sítích vylepšovat, ať už sofwarově, nebo vyjmenovat X koníčků, které vlastně potom ani neděláte a stejně se na to přijde,“ radí blondýnka, kterou jsme vyzpovídali na natáčení kontroverzní talkshow Nečum na mě show, kterou bude od 3. května uvádět Prima Cool. Na Karolovi ji oslovilo hlavně to, že se jí ptal na úplně jiné otázky než tomu bývá na prvních a seznamkových rande zvykem.

Narozdíl od Nikol je její manžel, co se týká randění přes seznamku, zkušenější a ví, že jde občas o velký risk. „Jednou z rande utekl, protože ta slečna studovala grafiku a bylo vidět, že si upravovala fotky. Byl to někdo úplně jinej,“ směje se Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám