Hlavní obsah
Článek

Plastikami upravené britské hvězdičce Chloe Ferry (28) se už poněkolikáté dostává laviny hejtů na její přehnaně upravované fotky.

Na snímku z večírku s kamarádkou Bethan Kershaw si její sledující všimli, že chodník za pozadím Chloe nemá úplně rovné čáry a je na první pohled patrné, že je fotka vylepšená. Ač se jí v komentářích dostávalo desítek pochvalných zvolání na její vzhled, našli se tací, kteří na to upozornili.

„Podívejte se na ten chodník,“ napsal jeden a další se přidal: „Docela by mě zajímalo, jak v reálu vypadá, než abych koukal na tyhle přehnaně upravené fotky.“

„Chloe rozhodně potřebuje pomoc, protože není schopna přidat reálnou fotku sebe samotné,“ přidal se další, který nejspíš narážel i na filtry v obličeji, kde nemá jediný náznak textury pleti.

Tohle není poprvé, kdy se hvězdička potýká s komentáři na své fotky, jak se můžete podívat níže v galerii, na viditelné úpravy postavy upozorňují její sledující pravidelně, a přitom to Chloe nemá zapotřebí, vzhledem k tomu, jak na své postavě za poslední rok zapracovala, aby se cítila dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám