Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Švandová letos poprvé prožije Vánoce jako babička. "Syn a snacha za námi přijedou z Pákistánu, kde pracují, a přivezou i vnučku, tak se strašně těším," svěřila Super.cz herečka. "Už jsem malou přes půl roku neviděla. Jenom přes skype," přiznala.

"Těším se na to, jak po dlouhé době připravím tu pravou vánoční atmosféru. Většinou jsem to tak trochu odbývala. Teď to chci udělat tak, aby z toho mělo to malé dítě hezký pocit. Už jí bude rok, tak si myslím, už by to mohla vnímat," myslí si Švandová. "Svíčičky, prskavky a další věci," vypočítala.

"Když jsme byli sami s manželem, tak jsme jezdívali někam ven. Buď na hory anebo někam do tepla a slavili Vánoce tam. Loni jsme byli u rodiny mého muže, protože jsem vlastně i nevlastní babička jeho vnuka," řekla. "Letos jsem i pekla, miluju, když je byt provoněný vanilkou. Ale nejsem blázen, abych pekla desítky druhů," smála se.

"Jsem ráda, že se snacha, která je Angličanka, rozhodla, že budou u mne a až pak pojede za rodiči do Londýna. Líbí se jí atmosféra českých Vánoc, které jsou pohádkovější než anglické," pochlubila se Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám