Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Karel Zima (49) se zasnoubil. Když začal koncem minulého roku chodit se svojí přítelkyní Lucií Kumbárovou (30), nikdo netušil, že jejich láska vezme takový spád. Ale stalo se. Herec svoji milovanou Lucii překvapil a po čtvrt roce vytáhl zásnubní prsten.

„Snoubenka o tom vůbec nevěděla, bylo to překvapení. Pečlivě jsem to načasoval, protože v ten den měla také 30. narozeniny. A povedlo se mi to. Byla dojatá, slza ukápla, a hlavně řekla ano,“ neskrýval nadšení herec. A jak přiznal, dojatý byl i on. „Měl jsem obrovskou trému. Ani při premiéře takovou nemívám.“

Jeho budoucí nevěsta dostala netradiční zásnubní prsten. Není posetý zlatem ani diamanty, ale je z poctivého olivového dřeva. „Prstýnek jsem vlastnoručně vyrobil, pomohl mi kamarád Jarmil Škvrna, který hrál Řepku v Okresním přeboru. Velikost jsme trefili, Lucince prsten padl jako ulitý,“ pochlubil se herec.

A kdy se bude konat veselka? „Svatbu plánujeme příští rok v létě, protože letošní rok není kvůli covidu vůbec nic jisté. Ale obě rodiny už o tom vědí a těší se. Moje maminka mi dokonce slíbila, že napeče svatební koláče,“ smál se Karel Zima, který po jednom rozpadlém manželství a jedenácti mládeneckých letech opět míří do chomoutu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám