Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její syn Jiříček už oslavil první narozeniny, v tu dobu už se většinou modelky chlubí, že mají postavu v ještě lepší formě než před otěhotněním. Aneta Vignerová (36) to ale neřeší. "Asi ještě něco nahoře mám. Ale říkám celou dobu, že to nějak přišlo a zase nějak odejde," řekla Super.cz.

"O hubnutí se nijak nesnažím. Malý mi dává zabrat, chodíme každý den na procházky a všechno je dobré. A jestli mám pár kilo navíc, tak mě to netrápí," krčila rameny Aneta, která se doma ohání i v kuchyni a je prý docela dobrá kuchařka, což oceňuje i její partner Petr Kolečko (40).

Ovšem on je z páru ten, kdo diety řeší. "Vždycky něco uvařím a on mi na to řekne, že tohle nemůže kvůli dietě. Furt řeší diety, že něco je moc těžké na večer a dělám moc tučná jídla. Pak se podívám do pekáče a kus chybí. Tak ho nechávám, ať nenápadně užírá, když z toho má lepší pocit," smála se modelka.

"Je fakt, že od Anetky mám nejraději zapečené brambory s vepřovým, cibulí, vajíčkem a slaninou v pekáči na hodně oleji a másle. Ale v tom, co říká, má pravdu," přiznal Petr, který s Anetou v počátcích jejich vztahu držel i očistnou kúru.

"Pokračuju v tom s různými výkyvy v životosprávě. Celoživotně s tím bojuju různým sportem, dietami a zákazy, které sám sobě dávám. Tím, že to naoko držím, a ve skutečně vyžírám potajmu lednici, tak si držím těch devadesát kilo a nemám sto čtyřicet," vysvětlil.

S párem jsme probrali i jejich případnou pracovní spolupráci, a také prozradili, že se vlastně seznámili i díky filmu. Jak to bylo, se můžete dozvědět v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám