Hlavní obsah
Článek

Tahle kráska je na letošní plavkovou sezónu stoprocentně připravená. V roce 2015 zářila Martina Marková na parketu soutěže StarDance, tehdy soutěžila po boku herce Marka Taclíka. V posledních letech se více než latinskoamerickému tanci věnuje fitness a díky posilování se může chlubit dokonalým tělem.

„Poslední měsíce se věnuji práci především online. Ať už fitness programu BodyHunters, nebo jako trenérka svým klientům pomocí online coachingu. Je mi líto lidí, kteří kvůli situaci o svou práci přišli nebo se nemohou už dlouho setkat se svými blízkými a rodinou,“ řekla Super.cz tanečnice a fitness trenérka, která nyní maká především ve svém novém bytě.

Odtud začala natáčet i cvičební videa, která přidává pro své fanoušky na Instagram. Sama si dává do těla denně a díky tomu má vyrýsované tělo. Od dob, kdy se sexy blondýnka věnovala naplno tanci, několik kilo nabrala, to ji ale netrápí.

„Když jsem začínala, měla jsem o zhruba 10 kilo méně. Makám na sobě, pro sebe. Pro tu nejlepší, nejsilnější a nejzdravější verzi sebe sama a jsem odhodlanější než kdykoli předtím,“ svěřila se Martina.

Reklama

Další články

Načítám