Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Damian Lewis dnes zveřejnil velice smutnou zprávu. Jeho manželka, herečka Helen McCrory, prohrála v 52 letech svůj boj s rakovinou.

„Se zlomeným srdcem vás musím oznámit, že po hrdinném boji s rakovinou odešla má krásná a silná žena Helen McCrory. Zemřela pokojně doma a obklopená láskou rodiny a přátel,“ napsal na Twitter Lewis (50) a pokračoval: „Zemřela přesně tak, jak žila. Nebojácně. Milovali jsme tě a měli jsme velké štěstí, že jsme tě měli ve svém životě. Zářila tak jasně. Teď jdi, má milá, do nebe a děkuji ti.“

Helen a Damian spolu mají dvě děti, dceru Manon (14) a syna Gullivera (13). Herecký pár se seznámil v londýnském divadle v roce 2003 a vzali se v roce 2007.

Z nesčetně rolí, které McCrory za svou kariéru ztvárnila, bude nejvíce vynikat Narcissa Malfoy ve snímcích o Harrym Potterovi či Polly Gray v seriálu Peaky Blinders. Helen se také objevila v roli Clair Dowar vedle Daniela Craiga v bondovce Skyfall.

Reklama

Další články

Načítám