Hlavní obsah
Článek

Roman Vojtek (51) musí letos oželet Štědrý den s rodinou. Vyfasoval totiž vánoční představení muzikálu Quasimodo. Místo s manželkou Terezou a roční dcerkou Editou tak nejkrásnější svátek v roce stráví s kolegy Tomášem Traplem, Markétou Procházkovou, Janem Cinem nebo Jiřím Kornem.

Poté, co jim produkce muzikálu Quasimodo oznámila, že vánoční představení odehrají právě oni, sice trochu posmutněli, ale ne na dlouho. Místo toho se rozhodli na Boží hod vánoční uspořádat v Divadle Hybernia vánoční besídku. A ozdobili si i vánoční stromek.

"Trošku mne to zamrzelo. Letos poprvé bude Editka svátky už vnímat, loni byla ještě miminko," prozradil Vojtek. „Tohle budou moje první Vánoce v divadle, takže jsem zvědavý a vlastně ani nevím, co všechno můžu čekat. Rád se ale nechám překvapit a už se moc těším,“ zmínil Jan Cina.

To Tomáš Trapl má na Vánocích nejraději tradice, které s rodinou dodržují. „Každý rok chodím s dětmi na Staroměstské náměstí, má to své kouzlo, nikoho tam totiž v této době nepotkáte. Maminka a babičky mají čas vše připravit, zabalit dárky a my jim nepřekážíme. Teď, když už jsou děti velké, si tam dáme svařák a hezky promrzlí se vracíme ke štědrovečernímu stolu,“ svěřil se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám